Pensioenadvies

Ben je op zoek naar hulp of advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende advies-arrangementen. Je betaalt een vaste prijs die wij vooraf afspreken. Je weet dus altijd exact waar je aan toe bent en hebt geen verrassingen achteraf.

Pensioen zoals jij het wilt

Ik ben als partner en senior pensioenadviseur verbonden aan &Gommer Pensions Group. Samen met mijn team van adviseurs staan wij klaar voor jou onder het motto: Pensioen zoals jij het wilt!

ZZPpensioen.nl is een onafhankelijk platform en verstrekt informatie aan zzp’ers en ondernemers die nadenken over hun pensioen. &Gommer Pensions Group is een adviesorganisatie en heeft een vergunning voor het geven van pensioenadvies vanuit de Autoriteit Financiële Markten.

Jouw wensen en uitgangspunten staan centraal. Al jouw gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen zijn helder en worden op een aansprekende manier gecommuniceerd en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

Ben jij ondernemer en ga jij bijna met pensioen? Kijk dan ook op onze website bijnametpensioen.nl.

Meld je aan voor advies of stel je vraag

Wil jij meer informatie of zou je graag een advies willen ontvangen over jouw pensioensituatie, neem dan contact op via onderstaande button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.