Pensioenadvies

Ben je op zoek naar hulp of advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende abonnementen en adviestrajecten. Je betaalt een vaste prijs die wij vooraf afspreken. Je weet dus altijd exact waar je aan toe bent en hebt geen verrassingen achteraf.


Kies het advies of abonnement dat bij jou past

Niet iedere situatie of vraag is hetzelfde. Daarom hebben wij verschillende abonnementen en adviestrajecten. Onderstaand vind je de verschillende opties voor onze abonnementen en adviestrajecten. Kies het traject dat bij jou past, vul het aanmeldformulier in en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op.

Tijdens een advies staan altijd de volgende punten centraal:

• Jouw wensen en je doelen, wat wil jij?
• Op basis van de wet en welke producten zijn er beschikbaar, wat mag en kan? 
• Wat is fiscaal voor jou het meest gunstig?
• Maar niet alles wat kan en mag is ook het beste, er wordt dus altijd gezocht naar de meest ‘slimme’ oplossing die exact aansluit bij jouw wensen en doelen.

Adviestrajecten

Het proces dat wordt doorlopen is globaal als volgt:

• Je ontvangt eerst een mail met daarin het verzoek om gegevens aan te leveren
• Daarna beoordelen wij de gegevens
• Vervolgens plannen wij een eerste gesprek: om je exacte wensen en uitgangspunten te bespreken
• Dan gaan wij aan de slag met het maken van berekeningen en werken wij het advies uit in een schriftelijke rapportage
• Tenslotte plannen wij een afspraak om het advies te bespreken


Het intake- en adviesgesprek is online. Wij sturen je een uitnodiging via Teams en jij kunt dan aan het gesprek deelnemen vanaf je eigen computer. Wil je graag een fysieke afspraak? Dat kan uiteraard ook op het kantoor van &Gommer Pensions Group in Tilburg.

Abonnementen

We hebben drie typen abonnementen: lijfrente, ORV en advies. Het proces per abonnement kan iets verschillen. Er is echter een terugkerende factor in de zin dat we jaarlijks onderhoud uitvoeren. Hierbij kijken we naar jouw persoonlijke situatie en eventuele veranderingen waar we rekening mee moeten houden.

Voor ons lijfrente- en ORV-abonnement bestaat dit uit een jaarlijks advies als het gaat om het veranderen of aanpassen van de lijfrente of ORV.

Voor ons adviesabonnement geldt dat we een geactualiseerde samenvatting van jouw financiële situatie opstellen aan de hand van de geleverde gegevens.


Pensioen zoals jij het wilt

Ons team van adviseurs is verbonden aan &Gommer Pensions Group. Wij staan klaar voor jou onder het motto: Pensioen, zoals jij het wilt!

Jouw wensen en uitgangspunten staan centraal. Al jouw gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld. De adviezen zijn helder en worden op een aansprekende manier gecommuniceerd en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

ZZPensioen.nl is een onafhankelijk platform en verstrekt informatie aan zzp’ers en ondernemers die nadenken over hun pensioen. &Gommer Pensions Group is een adviesorganisatie en heeft een vergunning voor het geven van pensioenadvies vanuit de Autoriteit Financiële Markten.

Ben jij ondernemer en ga jij bijna met pensioen? Kijk dan voor tips ook op onze website bijnametpensioen.nl.

 

Meld je aan voor advies of stel je vraag

Wil jij meer informatie of zou je graag een advies willen ontvangen over jouw pensioensituatie, neem dan contact op via onderstaande button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.