Over ons

ZZPensioen.nl is er voor zzp’er die nadenkt over het inkomen dat hij of zij nodig heeft als je 65 of 70 jaar bent en je misschien niet meer kunt of wilt werken. Voor ondernemers die nadenken over sparen voor later. Die nadenken over hun pensioen en misschien wat hulp kunnen gebruiken.

Doel

Wij maken een onafhankelijk blog over pensioenplanning en personal finance.

ZZPensioen.nl gaat het over sparen voor later voor zelfstandig ondernemers. Er kan ook eerder behoefte zijn aan inkomen. Denk aan overlijden of arbeidsongeschiktheid. Ook deze onderwerpen komen ruimschoots aan bod.

Alles wat jij wilt weten over pensioen, lijfrente, sparen, beleggen wordt uitgebreid besproken op deze website. Ook bespreken we de fiscaliteit, volgen we de wetgeving op de voet en houden we productontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Ben je op zoek naar hulp of advies? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een exclusieve samenwerking met &Gommer Pensions Group voor pensioenadvies.

ZZPensioen.nl is de plek waar je moet zijn als je pensioen gaat opbouwen.

Blog ZZPensioen.nl

Regelmatig publiceren wij blogs waarin we relevante onderwerpen behandelen. Ook is het mogelijk om te reageren op de blogs, vragen te stellen en ideeën aan te dragen voor nieuwe artikelen.

Bijna met pensioen

Ga jij bijna met pensioen? Kijk dan ook eens op ons zusje bijnametpensioen.nl