ZZPensioen.nl gaat van start

We zijn begonnen! ZZPensioen.nl is een website gericht op de zzp’er in Nederland. Wij schrijven over jouw pensioen.

Pensioen is geld voor later. Maar pensioen is ook geld voor wanneer je arbeidsongeschikt wordt. En het is ook geld voor je nabestaanden wanneer je komt te overlijden. ZZPensioen.nl gaat over geld wanneer jij het nodig hebt.

Maar als ondernemer leef je nu. En heb je nu ook geld nodig. Alles wat je opzij zet voor later, kun je nu niet gebruiken. Hoeveel zet je dan opzij voor later? En hoe doe je dat dan?

Precies over dit soort vragen en afwegingen gaat deze website. Geschreven vanuit een jarenlange ervaring als adviseur voor ondernemers. Zelfstandig ondernemers zonder personeel. Maar eigenlijk maakt het niet uit of je personeel hebt of niet. Iedere ondernemer, zonder of met personeel, beginner of met jarenlange ervaring, moet iets regelen voor zijn of haar pensioen. Geld wanneer jij het nodig hebt.

ZZPensioen.nl is een platform voor de zzp’er die op zoek is naar antwoorden. Antwoord op de vraag hoeveel geld je dan nodig hebt. De zzp’er die antwoord zoekt op de vraag hoe je dat dan het beste kunt organiseren. Wij verkopen geen verzekeringen of pensioenen. Wij geven die antwoorden en wij kunnen je helpen met advies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *