Jaarlijkse update pensioenadvies

Heb je interesse om ons pensioenadviestraject te volgen? Dan kan je ervoor kiezen om dit te combineren met het adviesabonnement. Je volgt dan het adviestraject, en bij het abonnement geven we je een jaarlijkse update van het advies.  

De jaarlijkse update 

Wanneer je kiest voor dit abonnement dan start deze na afloop van het pensioenadviestraject. We nemen dan jaarlijks rond een vast moment contact met je op om gegevens op te vragen. Aan de hand van deze gegevens actualiseren we de berekening en sturen we jou een samenvatting daarvan. 

Als we afwijkingen of bijzonderheden opmerken, dan trekken we bij je aan de bel.  

Een grote update pensioenadvies 

Eens in de 3 jaar zorgen we ervoor dat je een grote update krijgt. Dit houdt in dat we gegevens bij je opvragen en aan de hand daarvan de berekening actualiseren. De resultaten van analyse van de berekening bespreken we met je tijdens een adviesgesprek. 

Het startmoment van het abonnement 

Jaarlijks rond een vast moment nemen we contact met je op. Dit zal rond de maand februari zijn. Wanneer je een adviestraject hebt gevolgd aan het einde van het jaar, dan nemen we op een later moment contact met je op.   

Voor zelfstandige ondernemers die graag up-to-date blijven 

Dit pensioenadvies wordt vaak gekozen door zelfstandig ondernemers die graag up-to-date willen blijven rondom hun financiële situatie. 

En dit krijg je allemaal van ons 

Je krijgt van ons jaarlijks een geactualiseerde samenvatting aan de hand van de geleverde gegevens. Eens in de drie jaar krijg je van ons een adviesgesprek. 

  • Jaarlijks een geactualiseerde samenvatting 
  • Eens per 3 jaar een adviesgesprek 
  • Prijs: € 399,- (excl. btw) per jaar  
  • Telefonische helpdesk voor korte vragen tussendoor 
  • Abonnement is geldig voor een jaar en kan jaarlijks opgezegd worden 
  • Prijzen kunnen tussentijds worden aangepast aan consumentenprijsindex