Overlijdensrisicoverzekering

Bij het ORV abonnement helpen we je met het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast zullen we op jaarlijkse basis de verzekering onderhouden. 

Beste uitvoerder  

Wij gaan op zoek naar de beste uitvoerder van de overlijdensrisicoverzekering voor jou. Dit doen we door diverse offertes op te vragen bij verschillende uitvoerders. Wij zullen deze offertes vergelijken en aan de hand daarvan een advies opstellen. Dit advies wordt met je besproken, waarna je een keuze maakt voor een offerte. Wij zullen dan begeleiden bij het afsluiten.  

Jaarlijks onderhoud 

Jaarlijks controleren wij of je overlijdensrisicoverzekering nog voldoet aan je wensen en doelen.  

Wij zullen jaarlijks contact met je opnemen te informeren of er veranderingen hebben opgetreden. Aan de hand daarvan checken we of de verzekering gewijzigd moet worden of niet. Dit advies versturen we in een kort verslag.  

Waarom een ORV? 

Wanneer je als zzp’er komt te overlijden, dan valt jouw inkomen weg. Dat betekent een verlaging van het gezinsinkomen en mogelijk een verhoging van de kosten. Dit kun je opvangen door middel van een overlijdensrisicoverzekering. 

Voor wie?  

Dit abonnement is zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers/zzp’ers. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor een goede voorziening voor de partner en kinderen bij overlijden.   

En dit krijg je allemaal van ons 

Je krijgt van ons advies over de keuze voor de uitvoerder van de verzekering en begeleiding bij het afsluiten.  

Op jaarlijkse basis krijg je van ons een kort verslag waarop jij de verzekering kan aanpassen.  

  • Online adviesgesprek  
  • Begeleiding bij het afsluiten 
  • Op jaarlijkse basis een kort verslag 
  • De prijs bestaat uit: € 449,- (excl. btw) eenmalige kosten en € 79,- (excl. btw) aan jaarlijkse kosten