Lijfrente afsluiten

We helpen je met het afsluiten van een lijfrente-product. Daarnaast zullen we op jaarlijkse basis de lijfrente onderhouden.  

Beste uitvoerder  

Wij gaan op zoek naar de beste uitvoerder van de lijfrente voor jou. Dit doen we door drie offertes op te vragen bij verschillende uitvoerders. Wij zullen deze offertes vergelijken en aan de hand daarvan een advies opstellen. Dit advies wordt met jou besproken, waarna jij een keuze maakt voor een offerte. Wij zullen je dan begeleiden bij het afsluiten.  

Jaarlijks onderhoud 

Daarnaast zullen we ook voor je de lijfrente onderhouden, maar wat houdt dat in?  

Wij zullen jaarlijks contact met je opnemen om gegevens op te vragen en om te vragen of er andere zaken gewijzigd zijn. Met deze gegevens zullen we de jaarruimte berekenen en de premiehoogte controleren. Aan de hand daarvan checken we of de lijfrente gewijzigd moet worden of niet. Dit advies versturen we in een kort verslag inclusief een berekening.  

Voor deze versie van het abonnement kan je zelf kiezen of je het jaarlijks onderhoud wilt uitvoeren, of om dit uit te stellen.  

Voordelen lijfrente 

Lijfrente heeft als voordeel dat de premie nu aftrekbaar is en de uitkering te zijner tijd belast. Je kunt hierdoor een flink belastingvoordeel behalen. Dan heb je het eerste voordeel al te pakken. Hoeveel voordeel je precies hebt dat verschilt per situatie. Dit hangt af van je leeftijd, de hoogte van je inkomen, de hoogte van je opgebouwde pensioen en de hoogte van je totale vermogen. 

Voor wie?  

Dit abonnement is zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers/zzp’ers. Zij bouwen geen werkgeverspensioen op en zijn zelf verantwoordelijk om hun pensioenvoorziening te regelen. Daarnaast is dit abonnement ook geschikt voor mensen die graag extra pensioen willen opbouwen naast hun AOW en werkgeverspensioen.  

En dit krijg je allemaal van ons 

Je krijgt van ons advies voor de uitvoerder van de lijfrente en begeleiding bij het afsluiten.  

Op jaarlijkse basis krijg je van ons een kort verslag, berekening en advies, waarop jij de lijfrente kan aanpassen indien nodig.  

  • Online adviesgesprek  
  • Begeleiding bij het afsluiten 
  • Op jaarlijkse basis een kort verslag, berekening en advies t.b.v. het onderhoud 
  • Telefonisch helpdesk voor korte vragen tussendoor 
  • De prijs bestaat uit: € 599,- (excl. btw) eenmalige kosten en € 149,- (excl. btw) aan jaarlijkse kosten