ZZP-pensioen

Veel zzp’er realiseren zich dat je ook inkomen nodig hebt als je 65 of 70 jaar bent en je misschien niet meer kunt of wilt werken. Dus is het belangrijk om na te denken over sparen voor later. Over jouw zzp-pensioen.

ZZPensioen.nl gaat het over sparen voor later voor zelfstandig ondernemers. Er kan ook eerder behoefte zijn aan inkomen. Denk aan overlijden of arbeidsongeschiktheid. Ook deze onderwerpen komen ruimschoots aan bod.

Wat kun je verwachten over zzp-pensioen

Alles wat jij wilt weten over pensioen, lijfrente, sparen, beleggen wordt uitgebreid toegelicht op deze website. Ook bespreken we de fiscaliteit, volgen we de wetgeving op de voet en houden we productontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Pensioenplicht?

Er wordt al jaren gesproken over een pensioenplicht voor zzp’ers. Zo ver is het nog niet, maar we komen wel stapje voor stapje dichterbij een algehele plicht. Wil je weten wat dit voor je betekent en hoe jij je hier op kan voorbereiden? Volg dan onze blogs en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Hulp voor zzp’ers bij pensioenvraagstukken

Ben je op zoek naar hulp of advies? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende advies-arrangementen. Je betaalt een vaste prijs die wij vooraf afspreken. Je weet dus altijd exact waar je aan toe bent en hebt geen verrassingen achteraf.

Wil jij meer informatie of zou je graag een advies willen ontvangen over jouw pensioensituatie, klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Ben jij ondernemer en ga jij bijna met pensioen? Kijk dan op onze website bijnametpensioen.nl.

We werken hard aan de ontwikkeling van deze website. Dus blijf ons volgen!

Foto: Andrea Piacquadio – Pexels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *